laddar

Colore örngott 50x90, orange

Colore örngott 50x90, orange
Colore örngott från Mille Notti. Colore är en serie sängkläder gjord i kammad bomullsoxford och kommer i två färger. Sängkläderna har en ram runt påslakan och örngott i ljusa och starka färger, ett härligt tillskott till vilket sovrum som helst. Att vakna upp i en säng med bra sängkläder hjälper dig att få rätt start på dagen. Påslakanet har öppning med knappar på sidan för att underlätta vid byte. Örngottet är sytt med vinge för att ge det ett skönt utseende. Kombinera gärna med fler kuddar och överkast från Mille Notti för att få en inbjudande säng.

595.00 kr

Mer information / Köp Mille Notti

Nyheter

HomeofSweden.se har samlat all heminredning, inredningsdetaljer, möbler, design, köksprodukter med mera, från de bästa butikena, varumärkena och formgivarna på nätet. Allt för att du lättare och snabbare ska hitta dina nya möbler online. Vårt sortiment består av välkända varumärken och formgivare av högsta kvalitet. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, badrummet, barnrummet, köket, vardagsrummet, hallen, sovrummet, trädgården, balkongen med mera. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott, mattor, tavlor och posters, ljus, klockor, tapeter med mera.

HomeofSweden.se tillhandahåller många av Europas ledande varumärken av möbler och design produkter. Köp lampor, trädgårdsmöbler, sängkläder, soffor, radioapparater, hyllor, glas, mattor och mycket mycket mer direkt online. På HomeofSweden.se hittar du varumärken som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Arabia, Bruno Mathsson, Day Home, Georg JensenMille Notti, Pellevävare med flera.