laddar

Sky Double Old Fashion whiskeyglas, 4 pack

Sky Double Old Fashion whiskeyglas, 4 pack
Sky Whiskey Double Old Fashion från Orrefors, formgiven av Erika Lagerbielke. En stilren och enkel glasserie som är snygg och tidlös. Glaset vilar skönt och naturligt i handen och med en tyngd i botten som gör att man kan skippa på en drink med mycket is i. Tanken med designen är att det enkla vinner i alla lägen. Val av namn kommer från att designern anser att det självklara valet för plats för en bar är i högt upp på en takterrass, med fin utsikt och rakt under stjärnorna. Glaset levereras i 4-pack.

399.00 kr

Mer information / Köp Orrefors

Nyheter

HomeofSweden.se har samlat all heminredning, inredningsdetaljer, möbler, design, köksprodukter med mera, från de bästa butikena, varumärkena och formgivarna på nätet. Allt för att du lättare och snabbare ska hitta dina nya möbler online. Vårt sortiment består av välkända varumärken och formgivare av högsta kvalitet. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, badrummet, barnrummet, köket, vardagsrummet, hallen, sovrummet, trädgården, balkongen med mera. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott, mattor, tavlor och posters, ljus, klockor, tapeter med mera.

HomeofSweden.se tillhandahåller många av Europas ledande varumärken av möbler och design produkter. Köp lampor, trädgårdsmöbler, sängkläder, soffor, radioapparater, hyllor, glas, mattor och mycket mycket mer direkt online. På HomeofSweden.se hittar du varumärken som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Arabia, Bruno Mathsson, Day Home, Georg JensenMille Notti, Pellevävare med flera.