laddar

Dimma poster, 50x70

Dimma poster, 50x70
Dimma poster från House of Beatniks, formgiven av Pernilla Algede. Med en passion för det kreativa och extraordinära är hennes motiv och inspiration hämtade från många av hennes resor runt om i världen. Denna poster har ett motiv av ett vackert landskap med tät dimma över sig. På postern finns även en fin text som lyder: DIMMA: / Dimma är en typ av kolloid, där vätskepartiklar är finfördelade i gas och uppstår antingen när fuktig luft avkyls till daggpunkten (strålningsdimma och advektionsdimma) eller när luftens fukthalt ökas (frontdimma och sjörök). För att dimma ska bildas krävs att luften är mättad med vattenånga. Det måste dessutom finnas så kallade kondensationskärnor (mikroskopiska partiklar i luften såsom rök, stoft, damm) på vilka vattenångan kan kondensera. Dimma innebär att luften är så bemängd med små vattendroppar att sikten är mindre än 1 km. Är sikten mellan 1 km och 1 mil talar man istället om dis. Om dimman består av iskristaller kallas den för isdimma. Dimma är vanligare under vintern än under sommaren och är normalt tätast runt soluppgången. I Sverige är dimma vanligast i fjällkedjan, över sydsvenska höglandet, i Hanöbukten och vid Upplandskusten. Den enda skillnaden mellan moln och dimma är att moln inte når marken. Postern är 50x70 cm och tryckt på 180 gram högkvalitativt papper.

350.00 kr

Mer information / Köp House Of Beatniks

Nyheter

HomeofSweden.se har samlat all heminredning, inredningsdetaljer, möbler, design, köksprodukter med mera, från de bästa butikena, varumärkena och formgivarna på nätet. Allt för att du lättare och snabbare ska hitta dina nya möbler online. Vårt sortiment består av välkända varumärken och formgivare av högsta kvalitet. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, badrummet, barnrummet, köket, vardagsrummet, hallen, sovrummet, trädgården, balkongen med mera. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott, mattor, tavlor och posters, ljus, klockor, tapeter med mera.

HomeofSweden.se tillhandahåller många av Europas ledande varumärken av möbler och design produkter. Köp lampor, trädgårdsmöbler, sängkläder, soffor, radioapparater, hyllor, glas, mattor och mycket mycket mer direkt online. På HomeofSweden.se hittar du varumärken som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Arabia, Bruno Mathsson, Day Home, Georg JensenMille Notti, Pellevävare med flera.