laddar

String Hallkombination Special Edition, Antracit

String Hallkombination Special Edition, Antracit
String Hallkombination Special Edition, Antracit designad av String är ett sobert och snyggt hallsystem i en unik färg och ett set som bara finns hos oss.Förvara dina ytterkläder och skor på ett smart sätt som ger ordning och reda på en liten yta. Kombinationen består av en hatthylla med klädstång samt fyra krokar och en skohylla med två plan som tillsammans blir en komplett garderob.Komplettera gärna med Stringgalgar som finns i 4-pack i matchande färg.

3990.00 kr

Mer information / Köp Hyllor String

Nyheter

HomeofSweden.se har samlat all heminredning, inredningsdetaljer, möbler, design, köksprodukter med mera, från de bästa butikena, varumärkena och formgivarna på nätet. Allt för att du lättare och snabbare ska hitta dina nya möbler online. Vårt sortiment består av välkända varumärken och formgivare av högsta kvalitet. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, badrummet, barnrummet, köket, vardagsrummet, hallen, sovrummet, trädgården, balkongen med mera. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott, mattor, tavlor och posters, ljus, klockor, tapeter med mera.

HomeofSweden.se tillhandahåller många av Europas ledande varumärken av möbler och design produkter. Köp lampor, trädgårdsmöbler, sängkläder, soffor, radioapparater, hyllor, glas, mattor och mycket mycket mer direkt online. På HomeofSweden.se hittar du varumärken som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Arabia, Bruno Mathsson, Day Home, Georg JensenMille Notti, Pellevävare med flera.